Wie zijn wij?

Een uitvaart hoeft niet altijd groots of met veel decorum uitgevoerd te worden. Misschien is er een beperkt budget, is er geen naaste familie of wordt er heel bewust gekozen voor een zo sober mogelijke uitvaart. EconomyUitvaart.nl geeft u de mogelijkheid om, geheel via internet, direct online een eenvoudige, kostenbewuste, kwalitatieve uitvaart te regelen.

Een Economy uitvaart is respectvol maar sober, met weinig persoonlijk contact. De overledene wordt op de plaats van overlijden opgehaald, waarna de crematie of begrafenis plaatsvindt zonder nabestaanden of plechtigheid.

Voor de feitelijke uitvoering van de dienstverlening werkt EconomyUitvaart.nl samen met Uitvaartcentrum Haarlem. Zo bent u gegarandeerd van de kwaliteit van een gerenommeerde uitvaartverzorger, maar u kunt geen gebruik maken van de diensten van een uitvaartleider(ster).

Een Economy uitvaart is een stuk goedkoper dan een traditionele uitvaart. Het basispakket kost €1.295,00. Dit is uit te breiden met extra opties zoals: overbrengen binnen 4 uur, begraven in plaats van cremeren en afscheid nemen in een rouwcentrum van EconomyUitvaart.nl. Onze dienstverlening begint zodra wij via IDEAL de betaling hebben ontvangen. U weet dus van te voren exact wat de kosten zijn én blijven.